Het woord service betekend bij De Nederlandse Omroep ontzettend veel. Het is het belangrijkste binnen ons bedrijf en staat met stip op nummer 1. Al onze afdelingen zijn dagelijks bezig met het aanbieden van de beste, snelste en meest uitgebreide service die er bestaat.

Veel bedrijven doen alleen waar ze goed in zijn maar vergeten dat service het meest belangrijk is binnen een bedrijf.

“Helaas is dat binnen ons bedrijf niet mogelijk. Wij werken op een bepaalde wijze en mogen daar niet vanaf wijken”. Komt dit u bekend voor? Ons helaas wel. Veel bedrijven hebben een bepaalde policy en daar willen ze voor geen goud van af wijken. Ook wij hebben in het verleden veel met partners samengewerkt waarbij we helaas te horen kregen dat bepaalde zaken niet mogelijk waren.

Wanneer iets niet mogelijk is? Dan zorgt De Nederlandse Omroep dat het mogelijk gemaakt wordt. Wij zijn er voor u en gaan voor onze klanten door het vuur. Wij zorgen dat service en dienstverlening op nummer 1 staan en het liefst op een manier die voor beide partijen fantastisch werkt. Met die gedachte in ons achterhoofd behandelen we elke klant op een eerlijke en unieke manier.

Wanneer u De Nederlandse Omroep benaderd dan is dat meestal omdat u bijvoorbeeld een oplossing wenst voor een probleem. U heeft hulp nodig bij het vervaardigen van video, u komt ergens niet uit binnen uw bedrijf of uw lokale, regionale of landelijke omroep kan wel een steuntje gebruiken. Dat betekend dat wanneer u ons benaderd u ons nodig heeft. Wij vinden het belangrijk om u dan te kunnen bieden waar u om vraagt en daar doen we alles voor.

De Nederlandse Omroep werkt vanuit de gedachte dat wij u kunnen helpen met uw probleem en dat we van uw probleem een prachtige belevenis maken. Wij willen niet alleen uw probleem uit handen nemen maar zorgen ook voor fantastische communicatie zodat uw probleem wordt omgezet in een positieve ervaring met een fantastisch eindresultaat.