Betrokken, servicegericht en de beste kwaliteit!

Met een team van professionals nemen wij de belangrijke zaken uit handen. Waar het gaat om audio, video, internet en marketing staan wij voor u klaar. Eén bedrijf voor alle mediagerelateerde zaken!

TR Broadcasting is gespecialiseerd in het leveren van dienstverlening op het gebied van televisie- en mediaproducties. Wij faciliteren en produceren content met de nieuwste generatie faciliteiten en bevlogen service-gerichte vakmensen.

TR Broadcasting staat voor je klaar waar nodig. Wij adviseren en produceren met een team van gedreven professionals. Van het bedenken van volledige formats op het gebied van televisie, radio en evenementen tot aan het leveren van webhosting en online content.

Ook adviseren we in het bouwen van een marketing-strategie voor uw project of algehele bedrijf en zorgen we voor gedegen marktonderzoek waar het gaat om projecten. Bij ons staat de klant centraal en support leveren we dan ook op een zeer uitgebreide manier.

  • Wij leveren professionele video’s
  • Spreken uw voice-overs in
  • Produceren alles omtrent uw marketingplan
  • Kunnen. een marketingplan voor u samenstellen
  • Leveren volledige websites en webshops
  • Nemen alle mediagerelateerde zaken met liefde uit handen
  • Wij leveren volledige mediaconcepten

Succes is het uit handen kunnen geven van onderdelen zodat u zich kunt richten op de echt belangrijke zaken

– De Nederlandse Omroep –

Waarom kiezen voor TR Broadcasting?

Kwaliteit is ons streven!

Van bedrijfsfilms tot grote speelfilms, TR Broadcasting voorziet haar opdrachtgevers van de technologie, de mensen en de knowhow die het mogelijk maken de grootste evenementen, tv-programma’s en films te produceren en zichtbaar te maken voor een wereldwijd publiek. De medewerkers van TR Broadcasting worden gedreven door passie en doen dat met focus op technische innovatie. Samen werken wij niet alleen aan video’s voor televisie maar werken wij voornamelijk voor prachtige bedrijven waar wij het volledige mediapakket uit handen nemen. Zo kunt u zich met uw bedrijf richten op de zaken die er echt toe doen en zorgen wij voor het naar buiten treden van uw bedrijf. Denk aan een prachtige website of webshop, een fantastische huisstijl maar ook hele mooie professionele video’s die uw bedrijf direct een professionele uitstraling geven. Met onze professionele voice-overs maken wij uw huisstijl af. Liever alleen een voice-over afnemen voor uw video? Of alleen een website? Ook dat is natuurlijk geen enkel probleem!

Onze mensen maken het verschil

De diensten van TR Broadcasting in Nederland draaien voornamelijk op eigen mensen. Stuk voor stuk mannen en vrouwen met passie voor en affiniteit met de media industrie en diverse specialisaties in short movie, sport, klassieke muziek, entertainment, drama en talkshows. Maar natuurlijk ook in ondersteuning van bedrijven en volledige media-concepten. Onze teams worden continu geschoold op nieuwe technieken, workflows en specialisaties. Wij stimuleren groei, innovatie en ambitie, omdat het voor ons in de sterk veranderende media wereld van essentieel belang is kennis op het hoogste niveau in huis beschikbaar te hebben. 

Hoge kwaliteit

Wij streven ernaar altijd de hoogst haalbare kwaliteit te leveren met al onze diensten

Experienced Team

Onze medewerkers zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en leren jaarlijks bij

New Business

Wij werken met de nieuwste business technieken ook op het gebied van marketing

De beste equipment

Wij werken uitsluitend met de beste apparatuur, software en systemen zodat we altijd up-to-date zijn

Wereldwijde connecties

Door middel van ons uitgebreide netwerk kunnen wij over de hele wereld diensten leveren

Wij helpen u graag

Wij nemen graag lastig en tijdrovend werk uit handen zodat u tijd over houdt om echt te ondernemen

Creativiteit komt pas tot zijn recht als je er gebruik van maakt!

– De Nederlandse Omroep –

Full Service media

Wij nemen werk graag uit handen, dat maakt ons speciaal!

TR Broadcasting levert nationaal en internationaal diensten op het gebied van televisie- en mediaproducties. Maar ook zorgen wij voor voice-overs, audio-editing en leveren wij volledige webhosting voor bedrijven en particulieren. Wij faciliteren het maken van content met de nieuwste generatie faciliteiten en bevlogen service-gerichte vakmensen. Onze jarenlange ervaringen combineren wij met betrokkenheid, flexibiliteit en creativiteit.

 

TR Broadcasting combineert de visie en het ondernemerschap van een startup met het streven naar perfectie en de professionaliteit van een grote wereldspeler met een imposant trackrecord. Onze gepassioneerde mensen helpen u bij het creëren, beheren en exploiteren van uw video content wereldwijd door middel van hoogwaardige maatwerkoplossingen.

 

Onze mensen hebben jarenlange ervaring op het gebied van audio, video en techniek en wij leveren al jaren fantastische service. Niet alleen geloven wij in onze dienstverlening, we maken het ook waar. We leveren hoogstaande kwaliteit met een waanzinnige klanttevredenheidsgarantie. Vraagt u om ruw beeldmateriaal omdat u het bijvoorbeeld zelf wenst te monteren? Dan krijgt u van ons dezelfde kwaliteit als wanneer wij het voor ons eindproduct zouden gebruiken. Ook op het gebied van hosting en marketing zijn we één van de marktspelers en zijn we u natuurlijk graag van dienst!

 

Ook op het gebied van Full-Service media kunnen wij u van dienst zijn. Wanneer u zich echt volledig wenst te richten op uw bedrijf, kunnen wij alles omtrent media van u uit handen nemen. Zo zorgen wij niet alleen voor het maken van prachtige video- en audio-producties voor online en voor commercials maar ook voor een volledig marketing-concept en kunnen wij, indien nodig, zelfs een volledige huisstijl aanleveren. Voor uw media bent u bij ons aan het juiste adres. U laat ons weten wat uw wensen zijn en vervolgens zijn wij aan zet om die wensen uit te voeren.

Voor elke doelgroep

Zakelijk? Particulier? Bij ons bent u altijd welkom!

TR Broadcasting kijkt, waar het gaat om service, niet naar onze doelgroep. Bent u klant? Dan verdient u optimale service, de beste kwaliteit en bekwame vakmensen. TR Broadcasting voorziet al haar klanten van de beste service, of u particulier of zakelijk klant bij ons bent maakt daarin geen verschil. Tevens bieden wij diensten voor klanten met een kleine en grote portemonnaie. Wij verzien alle doelgroepen graag van fantastische dienstverlening waar het gaat om media.

 

TR Broadcasting levert professionele dienstverlening voor particulieren en bedrijven. Met een team van gedreven professionals zorgen wij voor prachtige beelden, techniek, hosting of audio-bestanden. Om het gemakkelijk en overzichtelijk te houden hebben wij ervoor gekozen verschillende takken op te zetten. Wenst u een totaalpakket af te nemen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via sales@omroep.tv of via het contactformulier op deze website.

 

Wij danken u voor uw vertrouwen in TR Broadcasting en hopen u snel te mogen verwelkomen!