Video Production

TR Broadcasting levert vele diensten. Hierbij kunt u denken aan ENG-Teams maar natuurlijk ook aan meercamera-registraties. Buiten al onze losse diensten zijn wij ook in staat volledige producties voor u te leveren.  Video Productions van TR Broadcasting is onze meest uitgebreide dienst! U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan complete theaterproducties waarbij wij voor u niet alleen de video regelen maar ook het geluid, licht en eventuele schermen die benodigd zijn om live mee te kijken.

Ook voor presentaties van bedrijven, presentaties in theaters en natuurlijk live radio-uitzendingen bent u bij TR Broadcasting aan het juiste adres! Wij leveren daadwerkelijk een complete video-productie met alles erop en eraan op uw voorwaarden. U bepaald wat TR Broadcasting voor u uit handen neemt, dit kan ook gedeeltelijk plaatsvinden.

KWALITEIT, PROFESSIONALITEIT EN SERVICE

Het gaat bij TR Broadcasting voornamelijk om kwaliteit, professionaliteit en goede service. Met onze video producties proberen wij niet alleen de video te regelen maar ook alles wat hierbij komt kijken. Wij bouwen (indien dit voor u wenselijk is) uw complete presentatie op. Met volledige visuele effecten, audio, muziek en eventueel zelfs licht. Dit kan in samenwerking met bijvoorbeeld een theater maar ook met een geluidsbedrijf. Wij hebben zelf connecties met licht- en geluidsbedrijven en hebben zelfs een eigen afdeling die zorgt dat licht en geluid voor video perfect is. In ons geluidsteam zitten geluidsmensen die niet alleen verstand hebben van geluid regelen in een zaal maar ook voor televisie. Ook onze lichttechneuten zijn volledig ingewerkt in de wereld van video en weten altijd te zorgen dat het licht voor de video perfect werkend is.

SEGMENTEN WAARIN WIJ WERKEN

Wij verzorgen niet alleen complete videoproducties in bestaande gebouwen maar kunnen bijvoorbeeld ook een productie voor u opzetten op een nieuwe locatie, buitenlocatie of zelfs een locatie volledig ombouwen tot tijdelijke tv-studio.

TR Broadcasting werkt op een professionele wijze en heeft alle inzichten in audio, video en licht. Wanneer wij het complete plaatje leveren denken wij vanuit video en niet vanuit een zaal of vanuit een licht- of geluidsman. Wij denken vanuit de wereld van video. Zo is uw plaatje voor televisie altijd perfect en is alles in de zaal dus ook perfect zichtbaar. Wij bouwen elke locatie graag om tot volwaardige televisie-studio voor uw gelegenheid. Op die wijze kunnen we professioneel een meercamera-registratie leveren en daarmee een goede weergave vastleggen van uw evenement of zakelijke presentatie.

DE TOEPASSINGEN WAARVOOR WIJ LEVEREN

TR Broadcasting levert videoproducties voor iedereen. Zowel particuliere als zakelijke klanten kunnen van onze dienstverlening gebruik maken. U krijgt (indien wenselijk) van ons 1 factuur met daadwerkelijk alle diensten erop samengevoegd. Wij regelen de rest voor u. U maakt aan TR Broadcasting kenbaar wat uw wensen zijn en wij gaan graag voor u aan de slag. Van geluid en licht tot aan live-streaming: Niets is ons te gek en we staan graag voor u klaar!

VIDEO PRODUCTIE: WIJ STAAN VOOR U KLAAR!

Heeft u opnames nodig van uw bedrijf, instelling of bijvoorbeeld van een privé-situatie als een bruiloft? Of heeft u een camerateam nodig voor uw professionele instantie? Voor particuliere en zakelijke klanten staan wij 24 uur per dag, 365 dagen per jaar klaar voor het leveren van onze dienstverlening. Ook voor lokale, regionale en landelijke omroepen werken wij graag. Heeft u vaker een camerateam nodig? Dan kunnen wij zelfs meerjarencontracten aanbieden! Wij zien uw (aan)vraag graag tegemoet.

Er zijn bij TR Broadcasting vele mogelijkheden. Wij komen dan ook graag in contact met u!

Contact

Heeft u interesse in onze Video Production?

Neem dan snel contact op met onze afdeling Sales voor meer informatie. Wij zijn bereikbaar via het telefoonnummer: 035 – 234 00 04 of via e-mail op: sales@trbroadcasting.tv.

Bent u al klant van TR Broadcasting en heeft u vragen over Video Production? Dan kunt u direct een e-mail sturen op het mailadres: video@trbroadcasting.tv

Meer informatie

Wenst u meer te weten over de mogelijkheden van Video Production?

Klik dan op de tabbladen voor meer informatie.

Van een live-uitzending van uw bedrijfspresentatie tot aan het live uitzenden van een concert op locatie. Maar ook het presenteren van een nieuw product waarbij video geproduceerd dient te worden tot aan het vastleggen van uw eerste theatervoorstelling: TR Broadcasting staat graag voor u klaar om alles vast te leggen.

Wij hebben niet alleen ontzettend scherpe prijzen maar leveren ook professioneel personeel die zich volledig voor u inzetten. Vraag nu vrijblijvend naar de mogelijkheden voor uw bedrijf of voor u persoonlijk!

De beste audiovisuele productie komt tot stand met een hecht team dat goed samenwerkt. Onze mensen zijn betrokken en halen het beste uit iedere draaidag. Onze crew is multidisciplinair inzetbaar: naast camera en audio draaien ze hun hand niet om voor onder andere montage, verborgen camera (candid) en drones.

We bieden een diversiteit aan mogelijkheden. Van simpele oplossingen voor lokale en regionale tv-programma’s tot high-end UHD/HDR registraties en alles ertussenin. Bovendien beschikken we over een groot assortiment aan licht, grip, audiofaciliteiten, lenzen, fixed rig, specials en (remote) reality camerasystemen. In overleg met onze opdrachtgevers verzorgen wij draaidagen voor iedere situatie, tegen een aantrekkelijk tarief.

Prijzen zijn in ons vak altijd lastig in te schatten. Er zijn vele mogelijkheden en dat is dan ook de reden dat we graag een afspraak met u maken. In persoonlijk contact kunnen we veel voor u betekenen.

Video Producties kosten meestal tussen de € 1.500,- per dag tot en met € 100.000,- per dag. Voor direct contact met onze afdeling Sales verzoeken wij u te bellen met 035 – 234 00 04.

TR Broadcasting is onderdeel van De Nederlandse Omroep. Voor meer informatie over De Nederlandse Omroep kunt u natuurlijk altijd een kijkje nemen op www.denederlandseomroep.nl of direct telefonisch contact zoeken via ons algemene nummer: 035 – 234 00 04.

Op de website van De Nederlandse Omroep staat ook meer informatie over onze publieksservice, de mogelijkheden voor samenwerking, marketing en onze PR & Communicatie-afdeling.