Post-Production

De afdeling Post-Production wordt ook wel de afdeling nabewerking of montage genoemd. Nederland kent vele bedrijven en particulieren. Niet alleen hebben we 17 Miljoen mensen in Nederland: Al die mensen hebben zo ook hun eigen idee over zaken doen. Waar mensen zijn, zijn er wensen. Dat is altijd al zo geweest en zal altijd zo blijven. Waar de een puur en alleen vraagt om een simpele nabewerking, vraagt de ander om een compleet pakket met montage, audio- kleurcorrect, toegevoegde graphics of zelfs een complete aanpassing voor een TV-Productie. Onze afdeling Post-productie heeft de expertise in huis om elke dag aan elke vraag te voldoen. Dat geldt zowel voor tv-producties en commercials als voor Bedrijfsfilms, multimediale projecten en TR Broadcasting kan niet alleen wensen in 1080p (Full HD) maar zelfs in 4K-Kwaliteit!

KWALITEIT, PROFESSIONALITEIT EN GOEDE SERVICE

Het gaat bij TR Broadcasting voornamelijk om kwaliteit, professionaliteit en goede service. Voor de beste resultaten werken we met een hypermodern pakket aan nabewerkingsfaciliteiten en een uiterst professionele infrastructuur. Onze editors beschikken over jarenlange ervaring in de wereld van montage en hebben veel ervaring in het produceren van mediaproducties. Onze technische en creatieve begeleiding is van grote toegevoegde waarde; we werken graag nauw samen met de opdrachtgever om elke productie  naar een hoger niveau te brengen.

Wij werken met programma’s als DaVinci Resolve, Adobe Premiere, Final Cut Pro en natuurlijk Avid Media Composer. Voor de meeste nabewerking (Post-Production) gebruiken wij het pakket van Avid Media.

ONZE LOCATIES

Op ons eigen Mediapark bieden wij een totaalpakket aan postproductie faciliteiten, waaronder diverse edit-suites, audiostudio’s en kleurcorrectie-suites. TR Broadcasting heeft veel studio’s waaronder een grote Master Control Room. In deze ruimte kunnen wij zelfs live een play-out verzorgen. Dit betekend dat wij live-signalen binnen kunnen krijgen vanaf een locatie, deze kunnen bewerken in een uitgebreide Ultra HD studio en vervolgens live uitzenden op televisie. Onze afdeling Graphics ondersteunt bij het ontwerpen en het softwarematig ontwikkelen van verschillende soorten vormgeving, zoals leaders, motion graphics en games.

TR Broadcasting kan voorzien in al uw wensen als het gaat om montage. Op aanvraag is het voor u als klant zelfs mogelijk aanwezig te zijn bij de eindmontage zodat u direct wordt betrokken bij uw eindproduct.

Daarnaast bieden wij onze diensten aan op locatie; zo richten we bij diverse klanten meerdere montagesets in. Bovendien bieden we verschillende cloud-oplossingen, waardoor onze opdrachtgevers vanuit elke locatie ter wereld kunnen werken.

ONS MEDIACENTER

Het Mediacenter is het kloppende hart van van onze afdeling Post Production. De nieuwste mogelijkheden op het gebied van ICT stellen ons in staat om uiterst efficiënte, flexibele en betrouwbare workflows te bouwen. Dat doen we voor elke productie, van ingest tot distributie en archivering.

In ons eigen gebouwde Mediacenter worden alle media die aan ons wordt toevertrouwd, zorgvuldig verwerkt en beheerd. Razendsnel voeren we kwaliteitscontroles uit, digitaliseren we registraties die bijvoorbeeld file-based of via disc binnenkomen en ontsluiten deze weer voor browse, metadatering, bewerking en montage.

Al het bronmateriaal dat bij TR Broadcasting binnenkomt wordt direct gecontroleerd door onze online mediaprocessing. Via een beveiligde verbinding kunnen bedrijven en particulieren niet alleen bestanden aanleveren maar worden deze direct verwerkt. Bestanden komen direct in de juiste map te staan waardoor we in staat zijn direct uw bestanden te processen.

MEDIAPROCESSING

Onze MediaProcessing is een uniek en uitgebreid cloud-based software-systeem welke uw projecten op een beveiligde manier verwerkt. Van het exporteren van uw bestand naar elk gewenst bestandsformaat tot het verwerken van aangeleverde bestanden naar een werkbaar formaat voor ons: Het gebeurd bij TR Broadcasting allemaal geautomatiseerd in de cloud.

Elke klant van TR Broadcasting krijgt een eigen inlog voor ons cloudsysteem. Dit cloudsysteem draait op beveiligde servers van De Nederlandse Omroep. U kunt te allen tijde inloggen om op die wijze 24 uur per dag, 365 dagen per jaar toegang te hebben tot onze servers.

Uw eigen bestanden kunt u op die wijze altijd beheren. Eindbestanden worden opgeslagen voor onze klanten in een eigen online omgeving. Voor klanten die ook graag toegang wensen tot alle bronbestanden die wij hebben geproduceerd hebben wij de mogelijkheid een MediaCloud-contract af te sluiten.

Een MediaCloud-contract kan op elk moment voor een jaar worden aangeschaft en werkt direct. U bestanden zijn op die wijze altijd digitaal te bereiken via onze online cloud.

POST-PRODUCTION: WIJ STAAN VOOR U KLAAR!

Post-Production is onze dagelijkse bezigheid. Wij behandelen uw bestanden met veel zorg en stellen daarbij beveiliging en professionaliteit voorop. TR Broadcasting staat graag voor u klaar om te werken aan uw bestanden. Niet alleen video die wij voor u geproduceerd hebben zullen onze volledige aandacht kunnen hebben maar ook bestanden die u zelf aanlevert zullen met uiterst professionele en kwalitatief goede zorg worden behandeld door onze afdeling Post-Production. Uw bestanden worden bij ons opgeslagen in hoogwaardige kwaliteit zodat ook na afloop er nog iets met uw video geproduceerd kan worden. Indien nodig kunnen wij uw bestanden zelfs voor enkele jaren bewaren zodat u altijd toegang heeft tot alle bronbestanden en uiteindelijke masters.

WENST U MEER INFORMATIE?

Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan graag voor u klaar! Wist u ook dat wij ons e-mailadres 24 uur per dag uitlezen en wij meestal binnen 2 uur met een antwoord zullen verschijnen?

Contact

Heeft u interesse in onze Post-Production mogelijkheden?

Neem dan snel contact op met onze afdeling Sales voor meer informatie. Wij zijn bereikbaar via het telefoonnummer: 035 – 234 00 04 of via e-mail op: sales@trbroadcasting.tv.

Bent u al klant van TR Broadcasting en heeft u vragen over Post-Production? Dan kunt u onze afdeling meercameraregistratie direct een e-mail sturen op het mailadres: post@trbroadcasting.tv

Meer informatie

Wenst u meer te weten over de mogelijkheden van onze dienstverlening Post-Production? Klik dan op de tabbladen voor meer informatie.

Bent u op zoek naar professionele montage van uw projecten? Wenst u gebruik te maken van onze audiovisuele professionals die van elk project een kwalitatief hoogstaande video produceert? Dan bent u bij TR Broadcasting aan het juiste adres. Bovendien zijn onze planning, uitgifte en technische dienst 24/7 bereikbaar én inzetbaar. Onze medewerkers kunnen dus elk moment van de dag voor u klaarstaan en kunnen uw wensen dus vrijwel direct uitvoeren. We werken graag met korte lijnen; dankzij het persoonlijke contact en de nauwe samenwerking tussen onze opdrachtgevers en medewerkers van de afdeling Post-Production wordt iedere dag een succes.

De beste audiovisuele productie komt tot stand met een hecht team dat goed samenwerkt. Onze mensen zijn betrokken en halen het beste uit iedere draaidag. Onze crew is multidisciplinair inzetbaar: naast camera en audio draaien ze hun hand niet om voor onder andere montage, verborgen camera (candid) en drones. Post-Production is dan ook een dienst die wij dagelijks met veel plezier leveren!

We bieden een diversiteit aan mogelijkheden. Van simpele oplossingen voor lokale en regionale tv-programma’s tot high-end UHD/HDR registraties en alles ertussenin. Bovendien beschikken we over een groot assortiment aan licht, grip, audiofaciliteiten, lenzen, fixed rig, specials en (remote) reality camerasystemen. In overleg met onze opdrachtgevers verzorgen wij draaidagen voor iedere situatie, tegen een aantrekkelijk tarief.

Prijzen zijn in ons vak altijd lastig in te schatten. Er zijn vele mogelijkheden en dat is dan ook de reden dat we graag een afspraak met u maken. In persoonlijk contact kunnen we veel voor u betekenen.

Onze teams van de afdeling Post-Production kosten meestal tussen de € 175,- per dagdeel tot en met € 20.000,- per dag voor ons complete team. Voor direct contact met onze afdeling Sales verzoeken wij u te bellen met 035 – 234 00 04. De wensen bij Post-Production zijn het meest belangrijk om in te schatten hoeveel tijd we kwijt zijn.

TR Broadcasting is onderdeel van De Nederlandse Omroep. Voor meer informatie over De Nederlandse Omroep kunt u natuurlijk altijd een kijkje nemen op www.denederlandseomroep.nl of direct telefonisch contact zoeken via ons algemene nummer: 035 – 234 00 04.

Op de website van De Nederlandse Omroep staat ook meer informatie over onze publieksservice, de mogelijkheden voor samenwerking, marketing en onze PR & Communicatie-afdeling.