Meercameraregistratie

Meercameraregistratie, ook wel Multicam genoemd, is een dienst die wij op elke locatie kunnen leveren. TR Broadcasting beschikt over enkele mobiele multicam-studio’s die wij in principe op elke locatie kunnen opbouwen. Met hoogwaardige kwaliteit apparatuur leveren wij niet alleen meerdere camera’s maar ook een volledige mobiele regieset op uw locatie.

KWALITEIT, PROFESSIONALITEIT EN GOEDE SERVICE

Het gaat bij TR Broadcasting voornamelijk om kwaliteit, professionaliteit en goede service. Met onze meercameraregistratie kunnen wij op elke locatie fantastische beelden schieten. Het is met onze live-streaming-dienst mogelijk deze beelden openbaar of op een besloten website live te bekijken. Heeft u een fantastisch evenement maar kunnen niet al uw klanten en/of medewerkers aanwezig zijn? Met onze dienstverlening kunnen wij zorgen voor een live-uitzending op locatie. Uw gasten kunnen het evenement dan ervaren alsof ze er midden in zitten.

TOEPASSINGEN MET MULTICAM

Ook kunnen wij meercameraregistratie leveren voor bijvoorbeeld dvd’s, een aftermovie en zelfs voor schermen op uw locatie. Dit kunnen schermen zijn op, naast of boven het podium maar ook in bijvoorbeeld een andere ruimte. Zelfs de schermen kunnen wij leveren voor uw evenement. Wat dacht u van tv-schermen, led-wall’s of beamers?

SEGMENTEN WAARIN WIJ WERKEN

Doordat we alle denkbare broadcast faciliteiten in huis hebben, zijn we uiterst flexibel. Dat komt goed uit, want geen opdracht is hetzelfde. Wij bieden dan ook maatwerk voor iedere klus. Met een praktische, resultaatgerichte instelling vertalen wij per project de vraag van onze opdrachtgever in de meest efficiënte oplossing. Uiteraard met onze focus op kwaliteit, maar ook kostentechnisch.

OVERAL TER WERELD

Op locatie of in de studio, met mobiele, vaste of remote regie: wij hebben alles in huis voor een succesvolle meercamera-productie. Met de allernieuwste technieken, apparatuur, software en workflows ondersteunen we een breed scala aan audiovisuele producties. Van webcasts en dagelijkse talkshows tot grote live-events in het theater of voor uw bedrijf: voor elke productie hebben we een passende meercamera oplossing.

MEERCAMERAREGISTRATIE: WIJ STAAN VOOR U KLAAR!

Multicam (meercameraregistratie) is onze dagelijkse bezigheid. Van het leveren van multicam in theaters tot aan live-concerten, wij leveren graag onze dienstverlening op een professionele en kwalitatief goede wijze. Uw bestanden worden bij ons opgeslagen in hoogwaardige kwaliteit zodat ook na afloop er nog iets met uw video geproduceerd kan worden. Indien nodig kunnen wij uw bestanden zelfs voor enkele jaren bewaren zodat u altijd toegang heeft tot alle bronbestanden en uiteindelijke masters.

WENST U MEER INFORMATIE?

Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan graag voor u klaar! Wist u ook dat wij ons e-mailadres 24 uur per dag uitlezen en wij meestal binnen 2 uur met een antwoord zullen verschijnen?

Contact

Heeft u interesse in onze Multicam-dienstverlening?

Neem dan snel contact op met onze afdeling Sales voor meer informatie. Wij zijn bereikbaar via het telefoonnummer: 035 – 234 00 04 of via e-mail op: sales@trbroadcasting.tv.

Bent u al klant van TR Broadcasting en heeft u vragen over Multicam-Teams? Dan kunt u onze afdeling meercameraregistratie direct een e-mail sturen op het mailadres: multicam@trbroadcasting.tv

Meer informatie

Wenst u meer te weten over de mogelijkheden van onze dienstverlening meercameraregistratie? Klik dan op de tabbladen voor meer informatie.

Bent u op zoek naar professionele registratie van een enkele show of kunnen wij u helpen het hele jaar door registraties vast te leggen? Voor iedere opdracht leveren we maatwerk. Bovendien zijn onze planning, uitgifte en technische dienst 24/7 bereikbaar én inzetbaar. We kunnen uw wensen dus vrijwel direct uitvoeren. We werken graag met korte lijnen; dankzij het persoonlijke contact en de nauwe samenwerking tussen onze opdrachtgevers en medewerkers van de afdeling Multicam wordt iedere dag een succes.

De beste audiovisuele productie komt tot stand met een hecht team dat goed samenwerkt. Onze mensen zijn betrokken en halen het beste uit iedere draaidag. Onze crew is multidisciplinair inzetbaar: naast camera en audio draaien ze hun hand niet om voor onder andere montage, verborgen camera (candid) en drones. Meercameraregistratie is dan ook een dienst die wij dagelijks met veel plezier leveren!

We bieden een diversiteit aan mogelijkheden. Van simpele oplossingen voor lokale en regionale tv-programma’s tot high-end UHD/HDR registraties en alles ertussenin. Bovendien beschikken we over een groot assortiment aan licht, grip, audiofaciliteiten, lenzen, fixed rig, specials en (remote) reality camerasystemen. In overleg met onze opdrachtgevers verzorgen wij draaidagen voor iedere situatie, tegen een aantrekkelijk tarief.

Prijzen zijn in ons vak altijd lastig in te schatten. Er zijn vele mogelijkheden en dat is dan ook de reden dat we graag een afspraak met u maken. In persoonlijk contact kunnen we veel voor u betekenen.

De kosten voor meercamera-registraties liggen meestal tussen de € 500,- per dag(deel) tot en met € 500.000,- per dag. Voor direct contact met onze afdeling Sales verzoeken wij u te bellen met 035 – 234 00 04.

TR Broadcasting is onderdeel van De Nederlandse Omroep. Voor meer informatie over De Nederlandse Omroep kunt u natuurlijk altijd een kijkje nemen op www.denederlandseomroep.nl of direct telefonisch contact zoeken via ons algemene nummer: 035 – 234 00 04.

Op de website van De Nederlandse Omroep staat ook meer informatie over onze publieksservice, de mogelijkheden voor samenwerking, marketing en onze PR & Communicatie-afdeling.