Live Streaming

TR Broadcasting levert hoogwaardige live streaming voor elke toepassing. Live streaming kan worden toegevoegd aan daadwerkelijk elke dienst van TR Broadcasting. Met onze dienst live streaming kunt u niet alleen bekendheid opbouwen bij uw klanten maar ook bij uw samenwerkingspartners.

KWALITEIT, PROFESSIONALITEIT EN SERVICE

Het gaat bij TR Broadcasting voornamelijk om kwaliteit, professionaliteit en goede service. Met onze live streamingdiensten leveren wij niet alleen service in communicatie maar wij leveren ook service online. Uw evenement live op facebook of bijvoorbeeld Youtube? Of uw live-concert zichtbaar op uw website? Met onze live streaming is dit natuurlijk geen enkel probleem. Het enige wat we nodig hebben op uw locatie is een professionele en stabiele internetverbinding, maar zelfs dat kunnen we voor u regelen!

SEGMENTEN WAARIN WIJ WERKEN

Live streaming is onze dagelijkse bezigheid. Wij zenden niet alleen uit vanuit theaters of live-concerten maar zijn bijvoorbeeld ook betrokken bij professionele live uitzendingen voor landelijke omroepen. Wat dacht u bijvoorbeeld van het uitzenden van uw evenement op Youtube? En dat zonder extreme kosten? Heeft u een goede en stabiele internetverbinding op uw locatie? Dan kunnen wij voor een zeer lage vergoeding al de mogelijkheid bieden om bijvoorbeeld onze meercamera-registratie live uit te zenden op internet.

DE TOEPASSINGEN WAARVOOR WIJ LEVEREN

TR Broadcasting levert live streaming voor bijna elke toepassing. Van theaters tot concerten in de buitenlucht en van het live uitzenden van huiskamerconcerten tot aan musicals op een grote evenementenlocatie, bij ons is alles mogelijk! Van 720p (HD) tot aan 4K-Kwaliteit (UltraHD) kunnen wij live voor u uitzenden, eventueel zelfs op uw eigen website!

ENG-TEAMS: WIJ STAAN VOOR U KLAAR!

Heeft u opnames nodig van uw bedrijf, instelling of bijvoorbeeld van een privé-situatie als een bruiloft? Of heeft u een camerateam nodig voor uw professionele instantie? Voor particuliere en zakelijke klanten staan wij 24 uur per dag, 365 dagen per jaar klaar voor het leveren van onze dienstverlening. Ook voor lokale, regionale en landelijke omroepen werken wij graag. Heeft u vaker een camerateam nodig? Dan kunnen wij zelfs meerjarencontracten aanbieden! Wij zien uw (aan)vraag graag tegemoet.

Er zijn bij TR Broadcasting vele mogelijkheden. Wij komen dan ook graag in contact met u!

Contact

Heeft u interesse in onze Live Streaming diensten?

Neem dan snel contact op met onze afdeling Sales voor meer informatie. Wij zijn bereikbaar via het telefoonnummer: 035 – 234 00 04 of via e-mail op: sales@trbroadcasting.tv.

Bent u al klant van TR Broadcasting en heeft u vragen over Live Streaming? Dan kunt u onze Streaming-afdeling direct een e-mail sturen op het mailadres: livestream@trbroadcasting.tv

Meer informatie

Wenst u meer te weten over de mogelijkheden van Live Streaming?

Klik dan op de tabbladen voor meer informatie.

Bent u op zoek naar het live uitzenden van uw evenement, concert of zakelijke optreden? Of heeft uw theater een belangrijke klant te gast en moeten de mensen thuis mee kunnen kijken? Het is allemaal mogelijk bij TR Broadcasting. Wij kunnen zelfs een beveiligde verbinding aanleggen zodat mensen op uw website live kunnen meekijken met een speciale logincode! Vraag snel naar de mogelijkheden en misschien kunnen wij ook uw event live uitzenden!

De beste audiovisuele productie komt tot stand met een hecht team dat goed samenwerkt. Onze mensen zijn betrokken en halen het beste uit iedere draaidag. Onze crew is multidisciplinair inzetbaar: naast camera en audio draaien ze hun hand niet om voor onder andere montage, verborgen camera (candid) en drones.

We bieden een diversiteit aan mogelijkheden. Van simpele oplossingen voor lokale en regionale tv-programma’s tot high-end UHD/HDR registraties en alles ertussenin. Bovendien beschikken we over een groot assortiment aan licht, grip, audiofaciliteiten, lenzen, fixed rig, specials en (remote) reality camerasystemen. In overleg met onze opdrachtgevers verzorgen wij draaidagen voor iedere situatie, tegen een aantrekkelijk tarief.

Prijzen zijn in ons vak altijd lastig in te schatten. Er zijn vele mogelijkheden en dat is dan ook de reden dat we graag een afspraak met u maken. In persoonlijk contact kunnen we veel voor u betekenen.

Live streaming kost meestal tussen de € 100,- per dag tot en met € 2.500,- per dag. Voor direct contact met onze afdeling Sales verzoeken wij u te bellen met 035 – 234 00 04.

TR Broadcasting is onderdeel van De Nederlandse Omroep. Voor meer informatie over De Nederlandse Omroep kunt u natuurlijk altijd een kijkje nemen op www.denederlandseomroep.nl of direct telefonisch contact zoeken via ons algemene nummer: 035 – 234 00 04.

Op de website van De Nederlandse Omroep staat ook meer informatie over onze publieksservice, de mogelijkheden voor samenwerking, marketing en onze PR & Communicatie-afdeling.