Graphics

Graphics, ook wel het uiterlijk van uw video genoemd! Elk programma heeft een eigen identiteit. Niet alleen het idee van het programma moet vrij uniek zijn om de kijker te laten kijken, de kijker moet die identiteit ook echt uit duizenden kunnen herkennen. TR Broadcasting maakt voor elk programma graag een professioneel design zodat mensen direct weten waar het om draait. Als de kijker een bepaald muziekje, toontje of leader horen dan moeten ze eigenlijk direct weten waar het om draait. Onze professionele designers voelen dat heel goed aan. Dankzij hun jarenlange ervaring en kennis van de nieuwste technieken ontwerpen zij voor elke productie een pakket dat perfect aansluit bij de gewenste stijl en sfeer.

Dit kan bijvoorbeeld alleen een intro (of leader) zijn, maar kan ook verder gaan dan dat. Een compleet designpakket bijvoorbeeld. Denk hierbij aan een lower third bijvoorbeeld, dat is een balk onderin beeld waarin de naam van uw bedrijf, de geïnterviewde of andere gegevens kunnen staan. Ook overgangen van het een naar het andere beeld kan hierbij horen (een zogenoemde transition). Voor alles staan onze designers graag voor u klaar.

KWALITEIT, PROFESSIONALITEIT EN GOEDE SERVICE

Het gaat bij TR Broadcasting voornamelijk om kwaliteit, professionaliteit en goede service. Bij Graphics kan het bijvoorbeeld starten met een logo en is uw graphics-pakket uit te breiden met onder meer bumpers, overgangen (transitions), standenkaarten, titelbalken (lower thirds) en presentatiekaartjes. Daarnaast maken we tal van motion graphics op maat: sport graphics, logo-animaties, infographics, titelvormgeving, stand-alone slowmotion-effecten, wipes. Voor alles is ons team volledig inzetbaar.

ONZE GRAPHICS

Voorbeelden van Graphics kunnen we eigenlijk altijd wel laten zien. We hebben al vele honderden graphics voor onze klanten gemaakt. Toch gaat het om dat stukje gevoel wat bij een graphic komt kijken. Op deze pagina hebben we enkele voorbeelden staan van graphics die wij voor u kunnen verzorgen. Een goed voorbeeld zijn de graphics die wij elk jaar bouwen voor onze kerstgroet. Deze zijn vindbaar op onze website. Maar ook graphics voor tv-programma’s voor de Nederlandse Politie die wij hebben gebouwd worden bij veel filmpjes gebruikt.

Hieronder volgen enkele voorbeelden van Graphics die wij geproduceerd hebben. Het kan hierbij gaan om een kerstgroet maar ook om een intro voor bijvoorbeeld het Johan Cruyff College. Ook intro’s voor de Nederlandse Politie zijn we erg trots op!

Kerstgroet 2017

Intro Johan Cruyff College

GRAPHICS: WIJ STAAN VOOR U KLAAR!

Je verwacht het misschien niet van een organisatie die zich met name bezighoudt met broadcasting, maar wij zijn ook goed in graphics voor Print & Branding. Van het ontwerpen of bewerken van enkel een logo, flyer of advertentie tot complete corporate identities met bijbehorend huisstijlhandboek. Daarmee bieden we onze opdrachtgevers een volledig pakket aan diensten. En dat is wel zo gemakkelijk, want veel producties waarvoor we bijvoorbeeld Motion Graphics maken, kunnen ook diverse grafische print-uitingen gebruiken. Dan is dat wel zo prettig om neer te leggen bij een partij die precies weet van alle ins en outs.

WENST U MEER INFORMATIE?

Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan graag voor u klaar! Wist u ook dat wij ons e-mailadres 24 uur per dag uitlezen en wij meestal binnen 2 uur met een antwoord zullen verschijnen?

Contact

Heeft u interesse in onze Graphics mogelijkheden?

Neem dan snel contact op met onze afdeling Sales voor meer informatie. Wij zijn bereikbaar via het telefoonnummer: 035 – 234 00 04 of via e-mail op: sales@trbroadcasting.tv.

Bent u al klant van TR Broadcasting en heeft u vragen over onze Graphics? Dan kunt u onze afdeling Graphics direct een e-mail sturen op het mailadres: graphics@trbroadcasting.tv

Meer informatie

Wenst u meer te weten over de mogelijkheden van onze dienstverlening Graphics? Klik dan op de tabbladen voor meer informatie.

Bent u op zoek naar professionele effecten voor uw projecten? Wenst u gebruik te maken van onze audiovisuele professionals die van elk project een kwalitatief hoogstaande video produceert? Dan bent u bij TR Broadcasting aan het juiste adres. We werken graag met korte lijnen; dankzij het persoonlijke contact en de nauwe samenwerking tussen onze opdrachtgevers en medewerkers van de afdeling Graphics wordt iedere dag een succes.

De beste audiovisuele productie komt tot stand met een hecht team dat goed samenwerkt. Onze mensen zijn betrokken en halen het beste uit iedere draaidag. Onze crew is multidisciplinair inzetbaar: naast camera en audio draaien ze hun hand niet om voor onder andere montage, verborgen camera (candid) en drones. Post-Production is dan ook een dienst die wij dagelijks met veel plezier leveren!

We bieden een diversiteit aan mogelijkheden. Van simpele oplossingen voor lokale en regionale tv-programma’s tot high-end UHD/HDR registraties en alles ertussenin. Bovendien beschikken we over een groot assortiment aan licht, grip, audiofaciliteiten, lenzen, fixed rig, specials en (remote) reality camerasystemen. In overleg met onze opdrachtgevers verzorgen wij draaidagen voor iedere situatie, tegen een aantrekkelijk tarief.

Prijzen zijn in ons vak altijd lastig in te schatten. Er zijn vele mogelijkheden en dat is dan ook de reden dat we graag een afspraak met u maken. In persoonlijk contact kunnen we veel voor u betekenen.

Onze teams van de afdeling Graphics kosten meestal tussen de € 125,- per dagdeel tot en met € 20.000,- per dag voor ons complete team. Voor direct contact met onze afdeling Sales verzoeken wij u te bellen met 035 – 234 00 04.

TR Broadcasting is onderdeel van De Nederlandse Omroep. Voor meer informatie over De Nederlandse Omroep kunt u natuurlijk altijd een kijkje nemen op www.denederlandseomroep.nl of direct telefonisch contact zoeken via ons algemene nummer: 035 – 234 00 04.

Op de website van De Nederlandse Omroep staat ook meer informatie over onze publieksservice, de mogelijkheden voor samenwerking, marketing en onze PR & Communicatie-afdeling.