ENG-Teams

Als u aan ENG denkt dan vraagt u zich vast af waar deze afdeling voor staat? ENG staat voor Electronic News Gathering. Deze teams verzorgen de opnames en registraties voor televisie, internet en het bedrijfsleven. U kunt hierbij dus denken aan een cameraman die samen met een geluidsman een commercial produceren bij uw bedrijf. Of het schieten van een nieuwsitem voor een landelijke, regionale of lokale nieuwszender. ENG-Teams bestaan meestal uit 1 tot 5 personen en verzorgen opnames op locatie. U kunt hierbij denken aan cameramensen, geluidsmensen, regisseurs, productieleiders en mensen van onze afdeling post-productie (montage).

KWALITEIT, PROFESSIONALITEIT EN SERVICE

Het gaat bij TR Broadcasting voornamelijk om kwaliteit, professionaliteit en goede service. Met onze ENG-Teams leveren wij niet alleen service in communicatie maar wij leveren ook service online. U kunt hierbij denken aan onze eigen MediaProcessing en ons online videobeheer. Wij bewaren alle bestanden zorgvuldig en met zware beveiliging op onze servers. Daarnaast werken wij in een eigen omgeving en maken wij geen gebruik van publieke systemen. Uw bestanden zijn dus altijd veilig binnen onze muren. De eindbestanden zijn te downloaden via een beveiligde online verbinding in onze eigen cloud.

SEGMENTEN WAARIN WIJ WERKEN

ENG is onze dagelijkse bezigheid. Van het opnemen op locatie tot aan het monteren in onze studio’s. Met ENG zijn we dan ook actief in vrijwel alle toonaangevende segmenten: nieuws, actualiteiten, reality, entertainment, sport, bedrijfsjournaals, commercials, dramaproducties en reis- en expeditieprogramma’s. Ook het live uitzenden van bijvoorbeeld programma’s valt bij ons onder de ENG-afdeling.

DE TOEPASSINGEN WAARVOOR WIJ LEVEREN

TR Broadcasting levert ENG-Teams voor allerlei soorten toepassingen. U kunt denken aan teams voor korte films, documentaires, nieuwsberichten, interviews en bruiloftsreportages. Ook kunt u bijvoorbeeld denken aan bedrijfsfilms, samenvattingen van uw concerten of evenementen maar ook aan een simpel interview van uw directeur om uw medewerkers te informeren. Wij werken hierbij voor zowel particulieren alsmede bedrijven en daarnaast werken wij veel in opdracht van lokale, regionale en landelijke radio- en televisiestations.

ENG-TEAMS: WIJ STAAN VOOR U KLAAR!

Heeft u opnames nodig van uw bedrijf, instelling of bijvoorbeeld van een privé-situatie als een bruiloft? Of heeft u een camerateam nodig voor uw professionele instantie? Voor particuliere en zakelijke klanten staan wij 24 uur per dag, 365 dagen per jaar klaar voor het leveren van onze dienstverlening. Ook voor lokale, regionale en landelijke omroepen werken wij graag. Heeft u vaker een camerateam nodig? Dan kunnen wij zelfs meerjarencontracten aanbieden! Wij zien uw (aan)vraag graag tegemoet.

Er zijn bij TR Broadcasting vele mogelijkheden. Wij komen dan ook graag in contact met u!

Contact

Heeft u interesse in onze ENG-dienstverlening?

Neem dan snel contact op met onze afdeling Sales voor meer informatie. Wij zijn bereikbaar via het telefoonnummer: 035 – 234 00 04 of via e-mail op: sales@trbroadcasting.tv.

Bent u al klant van TR Broadcasting en heeft u vragen over ENG-Teams? Dan kunt u onze ENG-afdeling direct een e-mail sturen op het mailadres: eng@trbroadcasting.tv

Meer informatie

Wenst u meer te weten over de mogelijkheden van ENG?

Klik dan op de tabbladen voor meer informatie.

Bent u op zoek naar professionele registratie van een enkele nieuwsreportage of een meerjarencontract? Voor iedere opdracht leveren we maatwerk. Bovendien zijn onze planning, uitgifte en technische dienst 24/7 bereikbaar én inzetbaar. We kunnen uw wensen dus vrijwel direct uitvoeren. We werken graag met korte lijnen; dankzij het persoonlijke contact en de nauwe samenwerking tussen onze opdrachtgevers en medewerkers van onze ENG-afdeling wordt iedere draaidag een succes.

De beste audiovisuele productie komt tot stand met een hecht team dat goed samenwerkt. Onze mensen zijn betrokken en halen het beste uit iedere draaidag. Onze crew is multidisciplinair inzetbaar: naast camera en audio draaien ze hun hand niet om voor onder andere montage, verborgen camera (candid) en drones.

We bieden een diversiteit aan mogelijkheden. Van simpele oplossingen voor lokale en regionale tv-programma’s tot high-end UHD/HDR registraties en alles ertussenin. Bovendien beschikken we over een groot assortiment aan licht, grip, audiofaciliteiten, lenzen, fixed rig, specials en (remote) reality camerasystemen. In overleg met onze opdrachtgevers verzorgen wij draaidagen voor iedere situatie, tegen een aantrekkelijk tarief.

Prijzen zijn in ons vak altijd lastig in te schatten. Er zijn vele mogelijkheden en dat is dan ook de reden dat we graag een afspraak met u maken. In persoonlijk contact kunnen we veel voor u betekenen.

ENG-Teams kosten meestal tussen de € 250,- per dag tot en met € 10.000,- per dag. Voor direct contact met onze afdeling Sales verzoeken wij u te bellen met 035 – 234 00 04.

TR Broadcasting is onderdeel van De Nederlandse Omroep. Voor meer informatie over De Nederlandse Omroep kunt u natuurlijk altijd een kijkje nemen op www.denederlandseomroep.nl of direct telefonisch contact zoeken via ons algemene nummer: 035 – 234 00 04.

Op de website van De Nederlandse Omroep staat ook meer informatie over onze publieksservice, de mogelijkheden voor samenwerking, marketing en onze PR & Communicatie-afdeling.